Doft työpajat


Kosmetiikan tekeminen yhdessä on hauskaa!

Järjestämme erilaisia työpajoja, joissa valmistamme joko saippuaa tai muuta kotikosmetiikkaa. Ajoittain pidämme kaikille avoimia pajoja, mutta keräämällä oman kaveriporukan räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

 

Työpajaan mahtuu 6 henkeä, ja hintaan kuuluu aina materiaalit ja kotiinviemiset! Hinta riippuu siitä mitä haluatte työpajassa tehdä, suuntaa antavana n. 30-50€/osallistuja. Työpajan kesto on n. 2h tai toiveiden mukaan.

 

Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä ja voimme yhdessä miettiä millainen on teidän porukan työpaja! 


"Kahden tunnin pajassa aika vierähti nopeaan työskennellessä ja tehdessä ihanan tuoksuisia kylpypommeja ja yrttisiä vartalokuorintoja. Doftin kaunis työhuone kylpi valossa, joka tulvi tilaan isojen ikkunoiden kautta. Oli niin kiva mittailla aineosia, valita raaka-aineita ja kokeilla käsituntumalla seosten rakennetta."  Misorella

 

Esimerkki työpajasta:

SAIPPUAN & KASVONAAMION VALMISTUS

3 tuntia  |  4-6 henkilöä  |  pyydä tarjous

 

Työpaja alkaa saippuan ulkonäön, värin ja tuoksun suunnittelulla. Saippuan teko on kuin leipomista, tarvitaan kulhoja, nuolijoita ja sauvasekoitin! Valmis massa kaadetaan muottiin, jossa se jähmettyy parissa vuorokaudessa kovaksi. Saippua kypsyy neljä viikkoa, jonka jälkeen se on toimitusvalmis. 

 

Kasvonaamion tekeminen on helppoa ja inspiroivaa. Suurin osa raaka-aineista löytyy keittiön kaapista: Kaurahiutaleita, jogurttia, hunajaa.. Siihen kun lisätään hyppysellinen luksusta, esim. aloe veraa, vihreää teetä tai ruusuvettä, kasvonaamio on valmis purkitettavaksi! Tuore kasvonaamio ei sisällä säilöntäaineita, joten se on säilytettävä kylmässä ja käytettävä viikon sisällä.

 

Hintaan sisältyy:

  • tervetuliaisjuoma ja pientä purtavaa
  • kasvonaamion valmistus- ja käyttöohjeet
  • kotiinviemisiksi itse tehtyä saippuaa (toimitetaan myöhemmin)
  • kotiinviemisikis kasvonaamiota

Saippuan ja kasvonaamion valmistamisen lisäksi työpajassa voimme valmistaa myös esimerkiksi huulirasvaa, kylpypommeja tai vartalonkuorintaa.

 

Työpajat järjestetään Doftin omalla pajalla, tunnelmallisella Pirkkolan puutaloalueella osoitteessa Viidenrajantie 4, Helsinki. Työpajan voimme järjestää myös muissa tiloissa, mutta tällöin saippuan valmistaminen ei ole mahdollista.

 

Räätälöimme työpajoja toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä!