Tilaa 3+ saippuaa = Ilmainen toimitus

Työpajat

Red aprons

Kosmetiikan tekeminen yhdessä on hauskaa!

Järjestämme erilaisia työpajoja, joissa valmistamme joko saippuaa tai muuta kotikosmetiikkaa. Ajoittain pidämme kaikille avoimia pajoja, mutta keräämällä oman kaveriporukan räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Työpajaan mahtuu 6 henkeä, ja hintaan kuuluu aina materiaalit ja kotiinviemiset! Hinta riippuu siitä mitä haluatte työpajassa tehdä, suuntaa antavana n. 30-50€/osallistuja. Työpajan kesto on n. 2h tai toiveiden mukaan.

Jos kiinnostuit, niin otathan yhteyttä niin voimme yhdessä miettiä millainen on teidän porukan työpaja! 

"Kahden tunnin pajassa aika vierähti nopeaan työskennellessä ja tehdessä ihanan tuoksuisia kylpypommeja ja yrttisiä vartalokuorintoja. Doftin kaunis työhuone kylpi valossa, joka tulvi tilaan isojen ikkunoiden kautta. Oli niin kiva mittailla aineosia, valita raaka-aineita ja kokeilla käsituntumalla seosten rakennetta."  Misorella

 

Saippuan ja kasvonaamion valmistamisen lisäksi työpajassa voimme valmistaa myös esimerkiksi huulirasvaa, kylpypommeja tai vartalonkuorintaa.

Työpajat järjestetään Doftin omalla pajalla, tunnelmallisella Pirkkolan puutaloalueella osoitteessa Viidenrajantie 4, Helsinki. Työpajan voimme järjestää myös muissa tiloissa, mutta tällöin saippuan valmistaminen ei ole mahdollista.

Räätälöimme työpajoja toiveidesi mukaan. Ota yhteyttä!