DIY Mojito -vartalokuorinta

Mojito-vartalokuorinta virkistää ja muistuttaa kesästä. Se on loistava DIY -lahja kauneutta arvostaville ystäville, ja raaka-aineet löytyvät keittiön kaapeista. Resepti on taatusti muoviton ja valmistus vie noin 10 minuuttia! Minttu virkistää ihoa ja sitrushedelmät parantavat verenkiertoa. 

Mojito-vartalokuorinta

0,5 dl manteliöljyä (muutkin kevyet öljyt käyvät)
1,5 dl sokeria
0,5 dl tuoretta minttua
1 rkl limen mehua
15 tippaa sitruunan eteeristä öljyä (jos kaapista löytyy)

 1. Silppua tuore minttu pieneksi silpuksi kulhoon. 
 2. Halkaise ja purista mehut limestä minttusilppuun.
 3. Lisää manteliöljy, sokeri ja eteerinen öljy ja sekoita seos tasaiseksi.
 4. Purkita ja koristele purkit nauhoilla ja etiketillä. 

Käytä vartalokuorintaa suihkussa. Kostuta iho ja hiero vartalokuorinta pyörivin liikkein vartalolle. Huuhtele lopuksi. Öljy suojaa ja ravitsee ihoa, joten kosteusvoidetta ei välttämättä tarvitse suihkun jälkeen. Kuorinta säilyy hyvin huoneenlämmössä, käytä se kuitenkin muutaman viikon sisällä.  

   * * *

   Tutustu saippuoihimme: Ystävä (sitruuna & greippi), Saaristo (eukalyptus & rosmariini) ja Unelmia (Ylang Ylang).

    

   * * *

   Doft on serkusten Sonjan ja Veronikan helsinkiläinen saippua- ja kosmetiikkayritys. Valmistamme kosmetiikkaa parhaista raaka-aineista ja käytämme tuoksuihin vain eteerisiä öljyjä. Pakkaamme saippuamme paperiin, jotta maailmassa olisi vähemmän muovia.

   Doft on meille yhteisöllisyyttä, kauneuden vaalimista, paikallisuutta ja itsenäisyyttä tehdä asiat omalla tavalla. Järjestämme työpajoja, sillä kosmetiikkaa voi valmistaa kuka tahansa itse, ja yhdessä tekeminen on hauskaa!  

   Saippua, palasaippua, saippuan valmistaminen, kosmetiikan valmistaminen, saippuoituminen, kylmämenetelmä, kylmäprosessi, kuumaprosessi, kuumamenetelmä, kosmetiikka, artesaanikosmetiikka, käsityönä tehtyä saippuaa, työpaja, kosmetiikkatyöpaja, saippuatyöpaja, saippua-alusta, saippua-astia, polttariohjelmaa, muoviton, DIY-kosmetiikka.