Tervetuloa Avoimiin Oviin!

su 2.12. klo 11-17
Osoite: Viidenrajantie 4, HelsinkiAvaamme jälleen pajamme ovet, tervetuloa viihtymään ja tekemään jouluostoksia!

Myynnissä on saippuaa kaikissa muodoissa: joulusaippuaa, sivellinsaippuaa, perusvalikoimamme saippuat sekä II-laadun löytöjä. Varta vasten olemme tehneet myös huulirasvaa (Ainon toiveesta!) sekä kylpypommeja väsyneille jaloille.

Omien tuotteidemme lisäksi vierailevina tähtinä on mm. Valikoima Mira Malliuksen tuotteita, Tikkerperi heijastimia, Tuiasin keramiikkaa, Munio Candelan kynttilöitä ja PumpaUpcyclen saippua- ja hedelmäpusseja ja ties mitä! Tervetuloa vanhat ja uudet tutut <3 Tarjoamme glögiä ja pientä purtavaa sekä ihanaa puutalotunnelmaa! Meillä käy käteinen ja pankkikortti.

* * * 

Jos et pääse paikalle, niin ei hätää! 
Lauantain ja sunnuntain (1.2.-2.2.) ajan kaikki kolme joulusaippuaamme ovat -20% alennuksessa. Käytä koodia AVOIMETOVET ja tee vaivattomasti ostokset verkkokaupassamme. Lähetämme tilaukset heti maanantaina!

Jouluhalaus

 

Joulusauna


 Jouluilo

* * *

Doft on serkusten Sonjan ja Veronikan helsinkiläinen saippua- ja kosmetiikkayritys. Valmistamme kosmetiikkaa parhaista raaka-aineista ja käytämme tuoksuihin vain eteerisiä öljyjä. Pakkaamme saippuamme paperiin, jotta maailmassa olisi vähemmän muovia.

Doft on meille yhteisöllisyyttä, kauneuden vaalimista, paikallisuutta ja itsenäisyyttä tehdä asiat omalla tavalla. Järjestämme työpajoja, sillä kosmetiikkaa voi valmistaa kuka tahansa itse, ja yhdessä tekeminen on hauskaa!  

Saippua, palasaippua, saippuan valmistaminen, kosmetiikan valmistaminen, saippuoituminen, kylmämenetelmä, kylmäprosessi, kuumaprosessi, kuumamenetelmä, kosmetiikka, artesaanikosmetiikka, käsityönä tehtyä saippuaa, työpaja, kosmetiikkatyöpaja, saippuatyöpaja, saippua-alusta, saippua-astia, polttariohjelmaa, päättäjäislahja, muoviton, joululahja, puutalo.